Draga mea,

Scriu pentru a nu uita, scriu pentru a citi tu intr-un viitor.

Mama a inceput munca si tu stai acasa si te joci cu buni. Mi-e dor de copilul meu frumos! Mi-e dor de jocul tau langa mine, de cum  te ridici in picioare stai cateva secunde si cazi vesela in fundulet. Ai inceput sa arati spre lucruri pe care le vrei, ai inceput sa razi mai mult, ai invata sa de dai jos de pe canapea… iar eu le vad doar seara cand ajung acasa.

Ma obsedeaza intrebarea, de ce trebuie sa stau departe de tine? Natura ne-a creat sa fim alaturi tot timpul, insa societatea moderna ne desparte.  Nu stiu ce sentimente ai tu cu acesta schimbare. Buni spune ca esti mai vesela cu mine. Sper ca in viitor sa reusim sa scapam , macar partial de scalvia banilor si sa putem petrece impreuna timpul: tu vei creste iar eu voi deveni mai inteleapta( = a imbatrani) :).

Mi-e dor de mirosul tau, mi-e  dor de ochisorii tai zglobi, mi-e dor de  somul nostru de dupa-amiaza. Aseara te jucai cu perna langa mine si eu ma gandeam cat de ireal pare ca esti langa mine si ca de acum va exista o persoana cu care voi avea o relatie intr-adevar speciala si care ma va iubi necondintionat. Ca sa vezi…mie tot nu-mi vine sa cred!

Mami, te iubeste, tati te iubeste, buni te iubeste… toti te iubim!

0 comments on Scrisoare catre fiica mea

  1. Emotionant!! Absolut toata lumea o iubeste, si tu stii exact la ce ma refer 😉 Intr-adevar, asta e societatea si oricat de mult am vrea , nu avem cum sa stam tot timpul cu copiii nostrii. Trebuie sa si muncim ca se le putem oferi viata pe care ne-o dorim pt ei. Va pupam!

  2. Cand mi-am facut blogul, cu acest gand am inceput. Ca baiatul meu sa citeasca peste ani despre el, despre mine, despre noi, despre gandurile mele. Dupa vreo doua luni mi-a spus: Tu chiar crezi ca as sta sa citesc ce gandeai, cand te am zilnic langa mine si pot vorbi cat vreau cu tine, pot afla tot ce gandesti? :))

Lasă un răspuns