Dupa cum va spuneam aici, miercuri am participat la  un eveniment organizat de Ana-MamicaUrbana si White PR.

Impreuna cu mai multe doamne bine si cititoarele noastre, ne-am intalnit  la Medlife pentru o discutie despre fenomenul nasterii. Am mers impreuna cu Mihaela( cititoarea mea) si Dra Marmotica.  Oraganizarea a fost impecabila! Ana si White PR, chiar m-au ajut si cu  Ioana, ca eu aiurita cum sunt in ultima vreme( mai rau ca de obicei :)) nu m-am gandit sa vin cu un insotitor.  Mii de multumiri si scuze daca v-am creat greutati!

Cat timp domnisoara  mea socializa cu alti copii la cursul muzical oferit de Daisy (http://www.learnwithmusic.ro/), eu am participat la discutia dintre viitoarele mamici, actuale mamici si Medlife. Eu am mers curioasa acolo sa vad cu este si la aceasta clinica privata( am mai fost in vizita la alte doua).  Partenerii nostri de disutie am fost foarte ok . Doctorii de la acest centru mi-au facut o parerea foarte buna. Mi-a  placut in special de dle doctor Aurel Ionel director maternitate Medlife EVA din Brasov si de doamna doctor  Margareta Albici, manager Life Memorial Hospital. Dle Ionel a spus lucrurilor pe nume si nu s-a ferit sa mai taie din avantul unor fite si „rautati”. E printre putinii doctori pe care i-am intalnit care nu se feresc sa-si dea cu parerea, incearca sa fie fairplay si cu bugetul parintilor si este cum spune dansul „un indragostit de nastere”.
Am scapat si de preconceptia ca in maternitatile private nu  pot trata urgente! Chiar pot avea grija si de prematuri mici( din 2010 daca am restinut eu bine), insa costurile pentru parinti de spitalizare ar fi foarte mari. De accea se prefera trasnferul la o maternitate de stat si nu pentru ca nu ar avea aparatura necesara. Inca un plus pentru mine, este faptul ca au un contract de colaborarea cu Filantropia.

Mi-a mai placut ca spitalul nu incerca sa arate ca un hotel de 5 stele, cu tablouri si tapete pretentioase, deci nu incearca sa ne cumpere vizual :). Am apreciat acest lucru la ei si se vedea si in felul in care vorbeau cu noi , reprezentatii Medlife…fara tehnici prea multe de vanzare si marketing, ascultandu-le si raspunzand cu rabdare. Oameni sunt pasionati de ce fac si stiti ca mie imi plac astfel de persoane! Incurajeaza nasterea naturala, inca un plus! Mai greu cu mamicile insa care se pare ca prefera cezariana  de friica durerii….Am inteles ca si corpul nostru s-a transformat in timp si nu mai este la fel de rezistent ca acum cateva sute de ani, insa doamnelor s-a inventat epidurala! Cezariana ar trebuie sa fie o interventie doar la nevoie! Eu cred ca avem un procent mare de cezariene din cauza mamelor mai mult…

A fost o vizita  reusita! Le multumesc organizatorilor ca s-au gandit  si la cititoare noastre, viitoare mamici! Nastere usoara fetelor si multa sanatate va doresc!

Nota genereala pentru acesta clinica: 10 :)! Spitalul are chiar si o piscina, unde cei mici pot lua lectii de inot. Din punct de vedre buget, pachete disponibile sunt mai diversificate si par mai accesibile

La plecare am primit ci cateva cadouri, de care acum se bucura si  mama, fiica si bunica :). Le multumim sponsorilor Intersport (http://www.intersport.ro/ro) si Poarta-ma (http://www.poarta-ma.ro/)  precum si lui Daisy (http://www.learnwithmusic.ro)

La cat mai multi bebelusi santosi, la cat mai multe zambete si la cat mai multe emotionanate semne de incredere, va dorim, Medlife!

Mai jos aveti si cateva  poze. Mai multe puteti gasi pe pagina de FB. Voi posta si un articol cu comunicatul campanie Medlife, ce mi s-a parut foarte interesat ca si informatii. Mai gasiti pareri despre acesta vizita aici  aici, aici, aici

Mau emotionat cei mici!

0 comments on Medlife, 10.000 de bebelusi

  1. Am intalnit multe, cam prea multe mamici speriate de ideea de a naste pe cale naturala, de teama durerii. Nu stiu cine le baga in cap ca este de preferat sa incerce cezariana.

  2. exact ce spune si Vienela, ce e cu impresia asta ca vezi doamne femeile nu mai sunt in stare sa nasca natural? de femeile din africa ce mai putem zice? si alea au organismul prea slabit ca sa nasca natural? sau e de preferat sa te taie la burta si sa iti puna sonda urinara decat sa nasti normal?

    • Sa zicem ca sunt un pic mai sensibile datorita confortului erei moderne dar se exagereaza cu panica asta de durere. Eu cred ca si lipsa/nelglijenta informatiei influenteaza mult decizia unei mame.

Lasă un răspuns