Distractie de weekend

Va  povesteam  ca weekendul acesta  are loc campania Povesti cu Ingeri, organizata de Foto Union, Dacia Plant, Asociatia ROI. Noi am fost ieri si m-am bucurat sa ma intalnesc din nou cu  Bogdana, Gabi, Laura, mamici de succes.  Mai puteti sa mergeti si voi astazi pana la ora 18.00( bd-ul Schitu Magureanu, nr 45). E o alternativa sanatoasa atata fizic cat si psihic pentru a incheia acest weekend!

In timp ce tati cu buni erau la cumparaturi, noi am socializat, am baut ceai, am spus povesti, ne-am jucat, am incercat sa dansam si ne-am pus o dorinta in Copacul Dorintelor. A fost foarte placut! O atmosfera calda, cu oameni frumosi, tineri si foarte luminosi.  Eu m-am bucurat sa o vad pe Ioana ca socializeaza cu alti „ingerasi”, desi la un moment dat era cea mai micuta de acolo, ca este curioasa si ca este dornica sa descopere in 2 picioare . Pentru mine este foarte important sa socializeze cat mai mult si incerc sa nu ratez vreo ocazie :).

Eu am descoperit produsul Tonic cerebral de la Dacia Plant. Credeti-ma, am mare nevoie!:) Mi s-a parut utila  gama speciala pentru copii ” Ingeras”. Am vazut ca poti comanda  si online produsele  lor.

Am stat de vorba cu Oana de la www.copiiminunati.ro si cu alte cateva mamici la „Atelierul de coaching pentru parinti”. Dupa ce dra Marmotica a obosit, ne-am uitat cuminti la jocurile copiilor si adultilor. De pe margine, atmosfera  era perfecta pentru a petrece o zi „profunda” impreuna cu copilul tau. Nu inteleg de ce ai alege sa mergi la primbare intr-un Mall?! Si nu conteaza varsta, am vazut si copii mici de 3-4 luni( cred)!

Multumim Bogdanei pentru invitatie!

Ingerasul meu:

Pentru restul de ingerasi, puteti sa-i gasiti aici.

Lasă un răspuns