Teatrul Ion Creanga reia spectacolu​l LaLaLaDoDo​, dedicat copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani

Dragilor,

Am primit o veste buna: am unde sa o duc si eu pe Dra Pinguin la teatru, la 1 an :)!  Noi de  obicei iarna mergem la teatru si chiar imi doream sa gasesc si ceva pentru ea.

P.S Nu vreau sa ma repet dar e mai ieftin decat o plimbare in Mall :)!

Mai multe in comunicatul de mai jos :

LaLaDoDo_spectacol_Teatrul_Ion_CreangaÎn data de 18 ianuarie, de la ora 18.00, Teatrul Ion Creangă îi așteaptă pe cei foarte mici, alături de părinții sau bunicii lor, la spectacolul “LaLaLaDoDo”. Reprezentația, adresată copiilor cu vârsta între 1 și 3 ani, spune povestea fascinantă a sunetelor și a prieteniei.

Reluăm spectacolul “LaLaLaDoDo” după o pauză de mai bine de trei ani, timp în care atât eu, cât și colega mea, Oana Rusu, am devenit mămici. Faptul că jucăm acum și pentru fetele noastre, iar ele reacționează exact așa cum ne-am gândit noi că va reacționa publicul, ne dă imensa satisfacție că spectacolul își atinge scopul, că mesajul ajunge unde
trebuie și că am avut o intuiție bună. “LaLaLaDoDo” face parte din programul Educația timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, inițiat de Cornel Todea, în anul 2005, și este inclus și în cadrul proiectului european Small Size, din care Teatrul Ion Creangă face parte. Acum, mai mult ca oricând, îmi dau seama de importanța majoră a continuării și dezvoltării programelor de educație timpurie, cu toate ramurile pe care le implică, atât în țară cât și în lume, și mă bucur că Teatrul Ion Creangă se implică în a oferi spectacole potrivite pentru cei mai mici dintre spectatori, că le dezvoltă interesul pentru artă încă de la cele mai fragede vârste. declară Carmen Palcu Adam, actriță a Teatrului Ion Creangă.”

Alături de ateliere de teatru şi cursuri, spectacolele din cadrul acestui program se constituie într-o campanie de educare a părinţilor cu privire la psihologia copilului, care îşi creează baza viitorului caracter încă din primii ani de viaţă. Până în prezent, la Teatrul Ion Creangă, în cadrul programului Educaţia Timpurie.Teatru pentru 0-3 ani, au fost realizate 9 producţii: Baloane Colorate, Greierele şi furnica, Cucu Bau cu Ham şi Miau, LaLaLaDodo, Rotocol, Seminţe-Semi, Alb și Negru, Dulapul cu vise și Povestea spicului de grâu. Din distribuția spectacolului “LaLaLaDoDo” fac parte actrițele Carmen Palcu Adam și Oana Rusu, în regia Danielei Andrei, muzică realizată deBogdan Burlăcianu. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53, iar prețul este
12.72 lei (adulți) și 8.48 lei (copii). Programul reprezentațiilor și al casei de bilete poate fi urmărit pe www.teatrulioncreanga.ro și pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Veniți cu cei mici la Teatrul Ion Creangă, să (re)descoperim poveștile copilăriei împreună!

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole, un teatru de repertoriu, aflat în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi finanţat de la bugetul local. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, educatorilor, cadrelor didactice specializate, părinţilor sau tutorilor legali.

Parteneri media ai Teatrului Ion Creangă: Itsy Bitsy, 24 Fun, Art Act Magazine, Calendar Evenimente, Onlinegallery.ro, ObservatorCultural, Gradinițe.com, GrădinițeBucurești.ro, MondoNews, Port.ro, PRwave, RFI România, SuperBebe, UrbanKid, Yorick.

0 răspunsuri la „Teatrul Ion Creanga reia spectacolu​l LaLaLaDoDo​, dedicat copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani”

Lasă un răspuns