Va mai aduceti aminte, cand ma plangeam eu ca nu stiu ce jocuri sa gasesc pentru Dra Balenutza cand era bebe? La al doilea  copil stiu ce voi face! 🙂

Am fost invitata miercurea trecuta, la Miko Kids, pentru a vedea ca DA se poate sa gasesti jocuri cu un copil mic( chiar de la 3 luni), DA se poate sa inveti prin muzica!

„Distractia a inceput cu 30 de minute de Learn with Music, un program special adus din Statele Unite ale Americii, care ofera, pentru prima data in Romania, sansa unui curs de limba engleza prin muzica, joc si miscare pentru parinti si copii. Cea care a adus din SUA programul Learn With Music este Daisy (Dana Toma). Cercetarile stiintifice au demonstrat ca timpul propice pentru a incepe educatia muzicala a copilului si a introduce o limba straina este cuprins intre intervalul 0 – 6 ani. Learn with Music este un program care se ocupa de educatia muzicala timpurie a copilului, avand drept scop
“descatusarea” potentialului muzical si totodata invatarea unei limbi straine, in cazul nostru –limba engleza.”

Am vazut ca pe langa copii si mamele se transforma jucandu-se cu cei mici si interactiunea dintre ei este atat de frumoasa! Mai ales ca nu suna telefonul, nu trebuie sa fi atenta la aragaz, nu trebuie sa raspunzi la un email. Nu trebuie, pentru ca nu esti acasa sau la munca. Esti cu copilul tau si invatati!

Mai multe detalii  puteti gasi la Learn with Music. Mie mi se pare un concept foarte util, ce te poate scoate din monotonia plimbarilor prin parc sau a casei. Ii veti gasi in diferite zone ale Bucurestiului cu locatii.

„Dimineata a continuat cu multa energie din partea copiilor pe saltelele premiate international de catre WESCO. Echilibru, coordonare, tonifiere, detensionare, am spune,noiadultii. Copiii, ar numi ora de Gym, o joaca.

Miko Kids ofera ore de sport pentru copii, incepand de la varsta de 18 luni pana la 7 ani. Acestea includ exercitii speciale spre dezvoltarea interactiunii de grup, coordonarii, increderii in propria persoana, echilibru si spirit de echipa. Programul se imparte in trei categorii:

1. Jocuri de miscare si dezvoltare a echilibrului. Copiii cu varsta intre 1,8 luni – 3 ani participa la cursuri asistati de parinti, in timp ce pentru copiii intre 3 – 5 ani si 5 – 7 ani, prezenta parintelui fiind facultativa. Printre abilitatile ce sunt promovate de acest curs: dezvoltarea echilibrului, a flexibilitatii, miscare prin joc, precum si intarirea fizica a corpului, dezvoltata progresiv prin stimularea
grupelor de muschi.

2. Miscari de combat: pentru copii cu varsta intre 3 – 5 ani si 5 -7 ani, alaturi de care sunt invitati sa participe si parintii, in special taticii si bunicii.

In acest curs sunt incluse miscari de autoaparare, lovituri si parari, toate axandu-se pe modul de a-ti proteja corpul. Pentru aceasta categorie vor fi folosite materiale.

3. Gimnastica: pentru copii cu varste intre 3 – 5 ani si 5 – 7 ani, prezenta parintilor fiind facultativa. Se invata pozitia corecta a trupului, diferite tipuri de exercitii ce dezvolta miscarea. Aceste cursuri promoveaza eliberarea de stres si tonifierea muschilor.

S-a incheiat, pentru cine a mai avut energie si rabdare, cu Arts&Crafts. Cu ajutorul Violetei copiii au decorat o poza de-a mamei lor. Acest curs include diverse activitati ce presupun folosirea hartiei, a creioanelor colorate, apensulei si a tuburilor de pictura, etc.”

A fost interesant sa descoper ca in agitatia vietii noastre mai exista si oameni la Daisy, care vor sa ne invete sa petrecem timp  de calitate cu copii nostri. Si stiti doar ca mie imi plac lucrurile facute cu  pasiune :)!

Bineinteles ca nu puteau sa lipseasca de la acesta eveniment marca Maminca Urbana, o multime de  cadourile. Cadourile au fost oferite de: Miko Kids( un abonament la oricare dintre cursuri), Miko Beauty Center-o manichiura clasica, MikoMed-o consultatie stomatologica gratuita pentru copil, Acvatic Bebe Club-o sedinta de inot gratuita  pentru copil.

Gustarile, made by Miko Palace Cafe.

Multumesc pentru invitatiei Anei si lui Daisy pentru ca m-a invitat  sa-i descoper lumea.Miko_-5 Miko_-6 Miko_-7 Miko_-12 Miko_-13 Miko_-15 Miko_-24 Miko_-26Multumiri  celor de la Miko Beauty Center, Miko Med si Acvatic Bebe Clud pentru cadouri( va voi povesti separat despre experiente) si domnului fotograf Adrian Nedea( un tatic foarte priceput si rabdator).

0 comments on Miko Kids-quality time cu copilul tau

Lasă un răspuns