Dragilor,

M-am cam peirdut in ultima vreme in viteza vietii mele fizice si nu am mai comunicat. Deci nu am disparut, doar ma lupt cu timpul :).  Printre multele lucruri pe despre care vreau sa vi le povestesc este si invitatia pe care am primit-o la premiera  piesei de teatru „Cartea Junglei”, de la Teatrul Ion Creanga.

Afis_Cartea_junglei_Teatrul_Ion_CreangaBazată pe culegerea de povestiri scrise de Rudyard Kipling, reprezentația regizată de Octavian Jighirgiu va oferi publicului ocazia de a descoperi, alături de Mowgli şi de prietenii acestuia, cât de importantă este prietenia. Inedit pe scena teatrului pentru copii este faptul că în rolul prințului junglei joacă, alternativ, Liliana Donici, actriță a Teatrului Ion Creangă și Maxim Donici, fiul ei de doar 11 ani.”

Pentru ca Dra Pinguin este tot la o varsta neadecvata pentru astfel de spectacole( abia astept sa o pot duce la prima ei piesa de teatru), mi-am trimis agentii S.I.I( Serviciul Informatic Ingerasii): Matei si Bogdan. Iata si feedback-ul lor:

Parerea lui Matei(9 ani): Mie mi-a placut cel mia mult cum a judecat Mowgli sa mearga in satul oamenilor si costumatia lui Shere Khan.Intanirea dintre Shere Khan si Mowgli a fost cea mai mai tare scena. Vulturii au fost amuzanti, mi-a placut costumatia lor si cantecele pe care le-au interpretat.

Parerea lui Bogdan(4 ani) – Mi-a placut de Shere Khan ca era rau si vulturii ca au cantat melodia „cui e frica de bau bau”. Mi-a placut Baloo pentru ca era hazliu si de Kaa ca era sasait.

Parearea lui Marius( adult) – Un spectacol teatral si muzical foarte atragator datorita personajelor, dar mai ales al costumelor si decorurilor foarte bine alese si sugestive. Amuzant si foarte interactiv. Recomandat copiilor dar si adultilor.

Eu cred ca merita vazuta piesa macar o data. Este o experienta buna pentru copii din toate punctele de vedere.

„Din distribuţie fac parte: Anca Zamfirescu, Liliana Donici, Maxim Donici, Daniel Tudorică, Mirela Busuioc, Cristian Irimia, Ion Gh. Arcudeanu, Nicoleta Rusu, Adriana Drăguţ Jighirgiu, Cristian Boeriu, Gabriel Coveşeanu, Maria Țăran, Ionuţ Ciocia, Marina Procopie, Cezar Popescu, Voicu Hetel, Marina Secașiu, Iuliana Costiniu. Scenografia este realizată de Anca Pâslaru și Delia Ionescu, muzica este semnată de Eduard Petru Jighirgiu, iar coregrafia este gândită de Andrea Gavriliu. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 6 ani, iar biletele se pot rezerva la numărul de telefon: 021.317.85.90, în limita programului: miercuri, joi și vineri (orele 10:00 – 18:00), sâmbătă și duminică (orele 09:00 – 14:00).”

Multumesc organizatorilor pentru invitatie si agentilor mei pentru ajutor :)!

Lasă un răspuns