La sfarsitul lunii aprilie, am participat la un eveniment organizat de  White PR, in colaborare cu Mamica Urbana, pentru YouSee, gazduit de Orhideea Spa.  Ziua a fost foarte plina de nouatati, rasfaturi si ideii bune.

Noutate: Sistemul de monitorizare YouSee! Eu nu am folosit pana acum un astfel de sistem pentru ca nu am avut  nevoia de monitorizare. Insa din prezentarea lui Bogdan Neacsu, sistemul e mult peste solutiile „gratuite” si pare eficient. E drept ca nu este foarte ieftina solutia insa cred ca isi merita banii. „Cum funcționează? Soluția de supraveghere Yousee permite monitorizarea audio-video a copilului prin internet utilizând un telefon mobil de tip smartphone, o tabletă sau browserul calculatorului. Ai instalat aplicația pe tabletă sau telefon, ai alimentat camera YouSee și gata. Simplu, fără configurare, fără CD de instalare, direct de pe telefon sau tabletă. Oriunde ai fi, dacă ai acces la internet, poți să îl vezi, să îl auzi și să comunici cu bebelușul tău. YouSee e atât de ușor de folosit, încât îl poți muta oriunde și poți chiar înregistra! De ce e YouSee diferit de alte sisteme de monitorizare de tip camera IP sau Baby Monitor? Spre deosebire de un baby monitor obișnuit sau o camera IP obișnuită, YouSee îți permite să vezi, să auzi, să vorbești, să înregistrezi și să accesezi înregistrările de oriunde ai fi. Camera poate fi accesată simultan pe bază de parolă de către membrii familiei (mama de la birou, tata din delegație în Austria, bunica din bucătărie, mătușa din Canada, verișoara din Italia etc.). Și toate acestea foarte simplu: PLUG & PLAY. YouSee oferă mai multe modalități de utilizare decât soluțiile clasice de supraveghere și monitorizare: supraveghere copil, monitorizare bonă, supraveghere locuință.”

5D3_5186 5D3_5220

Daca dorit sa testati sistemul puteti accesa contul public care ne-a fost pus la dispozitie:

User: yousee

Parola: yousee

Modalitate de utilizare: 

1.       Se instaleaza din AppStore sau GooglePlay aplicatia MyNetVue pentru acces de pe tableta sau smartphone.

2.       Sau se acceseaza link-ul www.mynetvue.com pentru acces de pe calculator

3.       Se introduc:  User: yousee  Parola: yousee

4.       Se acceseaza lista de camere domo din urmatorul meniu dupa caz: „My Views”, „Share cams” sau „Sharing with me”

5.       Click pe camera dorita din lista pentru a o acesa.

Mentiuni: Camerele sunt montate in locuri publice si nu au sunetul activat 24/24 din ratiuni de respectare a intimitatii. Daca nu se poate accesa contul sau camera, utilizatorul va trebui sa incerce mai tarziu pentru ca e posibil sa fie alta persoana care testeaza folosind acel cont. Camerele al carui nume incepe cu 3G sunt camere montate pe conexiuni 3G mobile Orange sau Vodafone si se vad mai slab daca sunt multi utilizatori conectati.

Idee buna: BluParty, organizatori de petreceri pentru copii. Conceptul lor: aduc petrecerea unde este nevoie si nu ai tu idei cate solutii au ei :)!  E bine ca stiu de ei pentru urmatoarele evenimente ale Drei Pinguin. Mi-a placut atitudinea lor! Chiar in cadrul evenimentului copii nostri se jucau intr-un cadru oferit de ei. Astfel Dra Pinguin a facut cunostinta cu „piscina cu mingi”(mingea e jucaria ei preferata cunoascuta si sub denumirea de Me sau MO :)).

5D3_5174

5D3_5199

5D3_5290

5D3_5309

Rasfat:  Am inceput prin a ne rasfata cu prajiturelele oferite de www.prajiturel.com. Apoi cei de la Orhideea Spa, ne-au oferit o terapie la alegere de 15 minute. Eu am ales un masaj relaxant. Va recomand o vizita la acest spa. Nu le lipseste nimic si de cum intri simti ca e conceput pentru relaxare si sigur gasesti o activitate pentru tine la  unul din cele 3 nivele. Au si o piscina friendly cu copiii. Eu ma voi intoarce cu siguranta!

5D3_5360

5D3_5392

5D3_5403

Le multumesc pentru invitatie organizatorilor si pentru cadouri sponsorilor. Am apreciat mesajul scris de mana atat de frumos! Ceva inedit pentru zilele noastre!

Lasă un răspuns