Dragilor,

Din momentul in care devenim parinti cel mai important lucru pentru noi devine sanatatea copilului nostru. Ca mama devi mult mai sensibila la orice suferinta a unui copil. Alternezi bucuria clipelor petrecute cu copilul tau cu momente de panica. Ti se rupe sufletul numai la gandul ca-l poti pierde!

Sunt parinti ce traiesc real aceste clipe! Nimic nu se compara  cu suferinta unui parinte ce isi vede copilul bolnav …grav bolnav

 Colegii mei Adrian si Gabriela se afla intr-o astfel de situatie. Fiul lor Adrian Petru,acum in varsta de 5 luni, i-a fost descoperit la un banal control la sold un neuroblastom (tumora maligna a glandei supra-suprarenale). Intrucat aceasta este o afectiune foarte rara, iar un diagnostic, si mai ales un tratament adecvat nu poate fi oferit in tara, Adrian si Gabi  au plecat de urgenta in Germania, acolo unde Adrian Petru poate beneficia de cele mai bune conditii. In urma analizelor facute s-a constatat ca aceasta boala a avansat foarte rapid iar inceperea urgenta a tratamentului care sa permita o operatie ulterioara este imperativ necesara. Suportul medical necesar in acest caz este unul foarte particular si foarte scump si extrem de complicat pentru un copil de 5 luni…

Va rog sa gasiti 5 minute sa va ganditi cum puteti sa-l ajutati pe Adrian Petru. Orice donatie inseamna timp castigat pentru el. Chiar si promovarea acestui mesaj ajuta. Apelez la umanitatea fiecarui dintre noi sa gasim o cale sa-i ajutam! Eu cred ca e doar o chestie de vointa!

dogaru

Dogary certificate

 Toti cei care vor sa faca diferenta pentru Petru Adrian pot dona in urmatoarele conturi: Ro22ingb0000999900919881 ron, RO95INGB0000999901538785 EURO, cod swift : INGBROBU, Dogaru Roxana Gabriela.

Adrian Petru se bazeaza pe ajutorul nostru! O familie se bazeaza pe ajutorul nostru pentru a avea sanse sa ramana impreuna!

0 comments on Adrian Petru are nevoie urgent de ajutorul nostru!

Lasă un răspuns