Dragilor,

Stiu ca fugim cat putem de cazurile  umanitare pentru ca fugim de suferinta si consideram ca mai bine le ocolim decat sa actionam. Insa exista momente in viata noastra in care ar trebui sa mai uitam si in jurul nostru si sa ne oprim din  fuga.

Va rog „opriti-va” pentru 5 minute acum si incercati sa-l ajutati pe Adrian Petru. Cunosc personal situatia si acest lucru ar trebui sa va asigure ca nu este un caz fictiv. Credeti-ma chiar si un share poate ajuta! Intre noi fie vorba suntem in general cam „dezumanizati” daca reusim sa share-uim diverse  glume si petitii online, insa nu si cazul unei familie ce are nevoie de ajutorul nostru.  Daca am fi in locul parintilor lui Petru, am vrea sa fim ajutati si nu „ocoliti”.

 

Situatia actuala:993008_4975513870428_1656780613_n

„In urma analizelor efectuate la Koln, medicii au confirmat diagnosticul lui Petru de neuroblastom in stadiul IV, cu metastaze si cu afectarea ganglionilor limfatici. Petru a suferit in urma cu doua saptamani o interventie chirurgicala pentru efectuarea biopsiei tumorii si pentru introducerea cateterului necesar tratamentului cu citostatice. Dupa prima cura de citostatice, Petru a intrat in aplazie, dar e bine. Inca are puterea sa gangureasca si sa rada, sa se bucure cand si cat poate de prezenta parintilor. Medicii le-au comunicat parintilor o schema cu un tratament foarte puternic, pentru ca tumoarea a fost incadrata ca „high risk”, tratament ce presupune chimioterapie si transplant de celule stem. Durata tratamentului, estimata in acest moment, este de minim un an de zile, insa in functie de rezultat se poate prelungi si pana la trei ani de zile, cu monitorizare in mod activ. 

Prin formularul E112 se vor acoperi costurile tratamentului pe o perioada de maxim 6 luni, dar nu si costurile transplantului de celule stem, cost estimat la 40.000 Euro. Totodata, formularul E112 nu acopera nici medicatia in afara spitalului, spitalizarea mamei si onorariul doctorilor.

Dupa cum ne asteptam, tratamentul este complex si costisitor asa incat Petru are nevoie in continuare de ajutorul nostru! Toti cei care vor sa faca diferenta pentru Petru pot dona:

Prin SMS: Acum puteti dona 2 Euro prin trimiterea unui SMS la numarul scurt 848. Fondurile se colecteaza prin Fundatia Mereu Aproape, care deruleaza si o campanie media de promovare a acestui caz.

De asemenea, puteti dona prin Romtelecom, formand :
0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

Prin Banca: In conturile RO06 BACX 0000 0005 4585 5002 (RON) si RO76 BACX 0000 0005 4585 5003 (EURO), deschise la UniCredit de Fundatia Vodafone, special pentru acest caz.

Fiecare secunda conteaza si fiecare suma pe care o puteti dona in sprijinul lui va face diferenta! Promisiunea parintilor este ca daca se vor aduna bani peste suma necesara pentru Petru, ii vor directiona catre alti copii in suferinta.”

Numerele de telefon sunt valabile in acesta saptamana!

Va multumesc in numele lui Petru si sunt sigura ca darul vi se va inapoia la un moment dat!

Lasă un răspuns