Dragilor,

Pe 17 octombrie s-a deschis in mall Promenada( Calea Floreasca, nr. 246B, et -1) un mic colt din lumea Disney. Pentru acest magazin merita sa intrati intr-un mall :)! Multumita invitatie Bogdanei am descoperit un concept inedit de magazin.

Noi abia „intram” in lumea Disney dar am putut observa ca nu prea gasesti intr-un singur loc o gama variata de personaje, articole Disney si mult farmec la un loc. Chiar am vazut si articole cu Bolt :). In plus, am incredere in calitatea produselor si provenienta lor,

Mi-a placut cel mai mult conceptul de loc fermecat si colorat, cu atmosfera calda pe care Bogdana si Ovidiu Stroenescu au reusit numai in  2 luni sa o creeze. Ne-au marturisit ca amenajarea magazinului s-a finalizat la ora 04 dimineata in ziua evenimentului. Un tur de forta pentru care merita felicitari :)!

DSC_2150

DSC_2160

DSC_2196 DSC_2210

M-am reintors saptamana aceasta cu cea mica, special sa-i vad reactia in acest magazin. Eu incerc  sa o tin mai mult pe afara si nu prin magazine, insa pentru  ZooperKidz am facut o exceptie. A fost fermecata pe papusile din plus si lumini. Ne-am achizitionat o pereche de papucei Daisy de care este foarte incantata. In prima seara chiar a dormit cu ei.

DSC_2150

DSC_2152

DSC_2202

Nu va faceti probleme pentru preturi, gasiti articole accesibile si pentru venituri medii.  De asemenea ii gasiti si online : http://www.zooperkidz.ro

Le urez mult succes celor de la ZooperKidz si sper sa se extinda si in tara cu acest concept de magazine. Va  multumesc pentru invitatie si pentru minunatele surprize dulci :).

DSC_2153 DSC_2154

Lasă un răspuns