FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI, versiunea Zurli

Dragilor,

ce faceti in acest weekend? O idee foarte buna mai jos!

FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI

Sâmbătă, 15 martie și Duminică, 16 martie, de la 10.30 şi de la 12.00

la PUZZLE CAFE

Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

            Povestea clasică este adaptată în stilul  interactiv Zurli și spusă de personaje foarte aproape de cele din viața reală, care transmit învățăminte puternice copiilor și adulților.

            Fata Moşneagului este exemplul pozitiv. Este bună şi blândă, extrem de modestă, generoasă cu animalele și elementele din natură, empatică și înţelegătoare. Vorbește puțin și încet, caută să facă bine atunci când poate și își iubește mult tatăl.

            Fata Babei, în schimb,  este răzgâiată, alintată și sclifosită. Nu se îngrijește, nu îi place munca, fuge de orice treabă, dar își dorește recompensa cea mai mare. Este brutală cu animalele, egoistă și lacomă.

            Moşneagul este blând, dar slab în fața babei. El îi oferă fetei sale o educație simplă, bazată pe cele mai importante valori. Baba este şmecheră şi rea și încearcă să întoarcă lucrurile în favoarea ei și a fetei ei.

            La final, personajele negative sunt iertate și mai primesc o șansă să își schimbe comportamentul.

            Povestea este îmbogățită de costume populare frumoase, de cântece și jocuri antrenante.

fmfb

            Oamenii mari pleacă mulţumiți ca au avut o experienţă minunată, din care, în joacă, şi ei şi copiii lor au învăţat mai multe despre relaţia părinte-copil.

            La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

            Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

                        Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!”

0 răspunsuri la „FATA BABEI ȘI FATA MOȘNEAGULUI, versiunea Zurli”

Lasă un răspuns