Dragilor,

Avem noutati pentru  acest weekend de la Zurli:

 

„PUNGUȚA CU DOI BANI
Sâmbătă, 22 martie și Duminică, 23 martie, de la 10.30 şi de la 12.00
la PUZZLE CAFECalea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Copiii și părinții sunt așteptați și în acest week-end la Teatrul ZURLI, la o adaptare originală a poveștii clasice Punguţa cu doi bani.Moșneagul, stăpânul Cocoșului, se lasă convins de Babă să alunge  Cocoșul din ograda pentru  că nu face ouă. Bietul Cocoș pornește astfel în aventura vieții sale, pe care o va termina cu bine și cu multe lecții învățate.Deși nu îi este ușor să se descurce în toate situațiile care apar, cocoşul este dârz şi hotărât să recupereze punguţa pe care i-a furat-o boierul.În spectacolul nostru apare și un personaj nou, Papagalul, care îl însoțește pe Cocoș în aventurile sale și îl ajută să iasă din încurcături.Copiii învaţă din acest spectacol să fie loiali şi curajosi, află că mintea poate să rezolve orice problemă şi că perseverenţa asigură succesul.
Spectacolul este presărat cu jocuri interactive și completat de cântece vesele și antrenante.
            La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.
            Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0752.251.180/0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.
                        Echipa ZURLI vă aşteaptă cu drag!

punguta_cu_doi_bani_(2)

Lasă un răspuns