Social Media for Parents

Anul acest imi doresc sa particip la a 2-a editie a evenimentul  ” Social Media for Parents” ce va avea loc pe 8 iulie. Parinti in mediu online au o mare influenta asupra alegerilor pe care le facem, de la forumuri, conturi de FB, bloguri.

In Romania piata social media are un potential de crestere mare fata de SUA si alte tari mai dezvoltate. „Numarul mamelor din America de Nord care detin un blog ajunge la 3,900,000, iar 7 din 10mame au un cont de Facebook.

In ultimii ani, numarul blogurilor de parenting a crescut vizibil si in Romania, iar parintii sunt tot mai activi in mediul online.” Acest lucru e o sabie cu 2 taisuri pentru familia ta: ori e bine pentru ca stii sa filtrezi informatia si esti foarte conectat la ea, ori e rau pentru esti mult prea influentabil :).

Sunt curioasa sa vad unde merge piata de online de parenting si ce sfaturi au specialisti in domeniu.

„Evensys organizeaza pe 8 iulie 2014, la Bucuresti, Social Media for Parents, un eveniment inedit ce va reuni parintii activi in mediul online si va aduce in prim plan cele mai noi tendinte lansate de acestia. Evenimentul include doua sesiuni de conferinte ce vor dezbate noi idei despre parenting si tendinte in social media. Social Media for Parents va oferi participantilor ocazia sa invete si sa descopere oportunitati de crestere a vizibilitatii in mediul online, dar si o zi de networking cu persoane care impartasesc aceeasi pasiune.

Printre vorbitorii acestei editii se numara: Urania Cremene (Expert pentru Romania Parent’s Toolshop), Ioana Macoveiciuc (Owner, printesaurbana.ro), Alina Ioana Stan (CSR Officer, Orange), Ioana Manoiu (Managing Partner, GMP PR), Gyorgy Gaspar (Psiholog Clinician, Asociatia Multiculturala de Psihologie si Psihoterapie), Valentin Vesa (Test Engineer, iQuestGroup).

Participarea se face pe baza unei invitatii gratuite solicitate pe site-ul evenimentului.

social media parents

Mai multe informatii puteti obtine la adresa de e-mail: office@evensys.ro. Detalii despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul evenimentului. www.socialmediaforparents.ro

Lasă un răspuns