Weekend-ul trecut am tinut sa ajunga dra Titirez, la cortul Boomerang din cadrul evenimentului: Maratonul International al Bucurestiului. Cum eu sunt sechestrata un pic la domiciliu (va povestesc in articolul urmator), l-am batut la cap pe Sportivul familiei sa duca copilul sa se vada cu Sportacus si Stefania. Ce fericit a fost ca l-am trimis la aglomeratie :)!.

Inteleg ca a fost destul de aglomerat la maraton. „Pentru al doilea an consecutiv, Boomerang a susţinut Cursa Copiilor din cadrul Maratonului Internaţional al Bucureştiului. Sub sloganul Run&Fun, copiii au fost implicaţi în diferite jocuri prin care şi-au descoperit personajele favorite din: Tom şi Jerry, Scooby-Doo si Lazy Town. Activităţile au fost gândite pentru toate categoriile de vârstă. Cei mici au colorat, au sărit coarda, au pescuit şi şi-au testat dexteritatea alături de personajele din desenele animate.” Din cate am vazut eu din poze si mi-a fost povestit, a fost o distractie pentru copii si un pic de stres pentru adulti :). Cortul mi s-a parut foarte interesant.

Dra Titirez a fost incantata sa-si vada personajele preferate si a incercat sa-si faca si jocurile. Multumim pentru invitatie MamicaUrbana si White PR.

4000

4065

4096

4164

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns