Eficienta Nomasvello 2

In ianuarie am incercat tratamentul Proskin de la Nomasvello Floreasca. Am fost incantata de rezultatele asupra punctelor negre din jurul  nasului.

IMG_20150214_092454

Recomandarea este repetarea tratamentului la 3-4 saptamani. Asa ca am revenit pentru sedinta nr 2.

Aceiasi pasi, aceiasi domnisoara draguta, dar mult mai putine puncte negre. In plus am luat-o si pe dra Titirez cu mine si „oaiele” ei. Ca si experienta pentru ea s-a jucat cu cateva baloane si in logica ei: baloanele erau pentru copii si fiind doar 2  inseamna ca vin putini copii acolo :).

IMG_20150214_085852

In acest timp eu continuam tratamentul. Stiim cu toti cat se dificile sunt punctele negre de pe nas si mai ales eliminarea lor din zona cutelor nasului. Daca dupa prima sedinta mai aveam 5-10% din punctele de o viata :), acum cred ca am ajuns la 10 puncte negre ramase.  Am facut si o poza de aproape (am incercat :)).

IMG_20150214_094921

 

Pentru mine, acest tratament este foarte eficient. Eu am si un ten gras si punctele negre isi cam fac de cap cand vor ele :). Tenul s-a curatat si  intre sesiuni trebuie doar sa ii fac o ingrijire de baza( curatare, creme zi/noapte, peeling supeficial/scrub).

Le multumesc celor de la Nomasvello Floreasca pentru profesionalism si atentie :).

Lasă un răspuns