Cred că cu toții ne dorim copii creativi și de cele mai multe ori nu știm cum  să le stimulăm creativitatea. Chiar dacă nu sunt copii talentați la desen sau arte plastice, tot pot fi creativi. Creativitatea trebuie stimultă cu toate mijloacele pe care le avem. Noi părinți în fugă, uităm să avem grijă și de partera creativă a creierului nostru inclusiv!

Vine vara și cu o lună de evenimente pentru copii în cadrul Art Safari– 19 mai-18iunie 2017. Pe langă evenimentele pentru adulți există și o secțiune dedicată copiilor cu ateliere și tururi ghidate pentru cei mici-Art Safari Kids.

Au ateliere de pictura pe tricouri, pot învâța despre Brâncuși, sunt și ateliere pentru familii, se pot realiza decorațiuni, coronițe de sânziene, mascote din fetru, dinozauri 3D, tablouri personalizate cu poze.

Unde?

Galeriile Kretzulescu (Calea Victoriei 45, lângă Muzeul Național de Artă al României)

Prețuri acum sunt cu discount 50% iar pentru copiii sub 12 ani intrarea este liberă în spațiu expozițional.

Vă puteți înscrie copii aici.

Programul tuturor atelierelor aici. Mi se pare că avem de unde alege și perioada mare de timp ne poate ajuta să ne organizăm.

artsafari 2

Ca să mă asigur că nu ratați evenimentul am 15 invitații pentru voi- acces gratuit pentru o zi/ persoana peste 12 ani pentru spațiul expozițional-Pavilionul de Artă Art Safari București 2017

artsafari

Multumesc organizatorilor pentru această oportunitate!

Cum le puteți căștiga?

Vă aștept cu un comentariu în care să-mi  spuneți  la ce atelier ați vrea să participați și la ce e creativ  copilul/copii voștri.  Pentru că știu că poate vreți să mergeți și în familie, puteți opta pentru maxim 2 bucăți. Primele comentari vor fi declarate căștigătoare, pe principiul „cine răspunde primul”.

Aștept cu interes comentariile voastre și vă recomand cu caldură să vă folosiți de acest timp cretiv disponibil în orașul nostru!

Eu cred că voi alege Brancuși -sculptură și modelaj și Tehnici de ceramică-pictură și mozaic.

 

 

 

12 Comments on O lună de Art Safari Kids

  1. Noi ne dorim sa ne ducem fetita la acest eveniment. Nu e prea ea creative dar ii place sa picteze. Poat mergem la in atelier pe picture de canvas si sevalent. Am dori 2 invitatii. Multumim :).

  2. Pare interesant Atelierul personajele in miscare. Fetele mele vor fi incantate de zane. Invitati este valabila si la ateliere? M-at interesa 2 pentru familia mea

  3. Hei ce dragute sunt! Ai mei sunt foarte cantaciosi! Sigur mergem la Dinozauri. 2 te rog ca nu ma descurc singura cu copii in public! 🙂

  4. Vrem si noi 2 invitati te rugam! Daca zici tu ca e de bine, mergem si noi la atelierul cu ceramic :). Eu de ce nu am stiut anul trecut de acest eveniment,, vad la ei pe site ca a fost si in 2016?

  5. Buna ziua! Cred ca ne-ar placea sa mergem sa vizionam expozitia pentru noi, mami si tati. Eu am copiii mici si nu stiu daca se descurca la ateliere. De la ce varsta am putea merge. 1-2 ani? Multumesc

  6. Hi, I found out about this even from you, so thank you a lot for telling me. I believe my 3 years old boy will love to paint a t-shirt! 2 please

  7. Fetita mea iubeste pictura si mi-as dori sa o inscriu la atelierul Picasso pe intelesul copiilor sau la Luchian, Tonitza si Grigorescu. Ma bucur ca cei de la Art Safari au acum si o sectiune dedicata copiilor si ne-am dori si noi 2 invitatii ca sa ne bucuram toti trei de arta.

Lasă un răspuns