E  o perioada a concediilor, nu?!  Pentru cei care isi mai aduc aminte si de tara lor :), pentru cei care au drumuri  prin tara, pentru cei care stiu diferenta dintre Moldova si Bulgaria,  pentru cei care vor sa-si educe copii si nu doar sa-i lase pe plaja cu o tableta in mana :), va recomand un serviciu foarte  util zic eu  si foarte inteliget creat….si gratuit!

Hero.dot

Serviciul poate fi accesat de oricine, turist aflat in zona obiectivului sau doar o persoana interesata de un obiectiv/locatie, printr-un simplu apel de pe propriul telefon mobil, urmand instructiunile disponibile in urma apelului.

tarifCum poate fi accesat serviciul HERO.DOT?

Pasii necesari pentru accesarea serviciului HERO.DOT sunt urmaorii:

  1. Apelati numarul de telefon 0332 780 780
  2. Dupa intro vi se va solicita codul obiectivului format de 4 cifre. Atentie! Dupa introducerea codului nu mai apasati nici o alta tasta
  3. Se va crea legatura, urmand ca dvs sa ascultati istoricul obiectivului al carui cod l-ati introdus.
  4. Daca ati gresit codul, intrerupeti apelul si reluati pasii de mai sus, introducand codul corect.

„Cand este disponibil HERO.DOT?

Serviciul HERO.DOT este disponibil 24 de ore din 24, fara a fi necesar sa va aflati in locatia al carei istoric doriti sa il ascultati. Codurile sunt disponibile la locul obiectivului, afisat la loc vizibil, sau pe sit-ul oficial al serviciului HERO.DOT in sectiunea Obiective turistice.

Cat costa serviciul HERO.DOT?

Serviciul HERO.DOT este disponibil GRATUIT, apeland numarul de telefon 0332 780 780, apelul fiind taxat la valoarea unei convorbiri in reteaua nationala, in functie de tarifele practicate de operatorul de telefonie al carui client sunteti.

 Unde este disponibil HERO.DOT?

Serviciul va fi disponibil pentru aproximativ 2000 de obiective turistice la nivel national.

Codul fiecarui obiectiv este afisat in locuri vizibile in fiecare din locatiile in care acesta este disponibil. Lista completa a locatiilor pentru care este disponibil serviciul poate fi gasita pe site, in sectiunea Obiective turistice, impreuna cu codurile de acces corespunzatoare.”

 

Concedii placute si cat mai explorative :)!

P.S  Acest articol nu este platit, am descoperit acest serviciu si m-am gandit ca v-ar ajuta :). In plus se vede ca e facut de oameni pasionati si inteligenti.

Lasă un răspuns