Acum o secunda astepam cu emotii rezultatului examenului de admitere la liceu…pe care l-am luat cu aceiasi medie ca si sotul meu :). Acum o secunda mergeam la cea mai buna prietena a mea sa vorbim un pic despre altii :)… Cum sunt mama de doi copii, pai acum o secunda era prima zi de scoala in noul colectiv de clasa 12-a, fiindu-mi dor de toti colegii mei din alt oras….????

Copiii mi-au adus si dvd-ul vietii mele, mi-au adus si realitatea unui adult, mi-au adus si  imaginea timpului…care trece incredibil. Acum am momente minuntate pe care incerc sa le  notez, sa le memorez, sa le imprim emotia in filmul vietii mele.

De Craciun m-am distrat cu  dra Titirez si am ras cu pofta ascultand si cantand „Ill never brake your  hart” Backstreet Boys.  Am cantat cu patos melodia( era in program la MTV de Craciun)! Ioana zadea de mine, eu radeam de mine,  cred ca si voi ati fi ras de mine :)! Aiurel nu radea de noi pentru ca dormea. In ziua accea ne-a lasat sa ascultam muzica si sa dansam, ea dormind cuminte.

Eram in gimnaziu cand s-a lansat piesa, nu eram mare fan, dar peste ani mi-a daruit unul dintre cele mai frumoasa si simple momente cu copiii mei. Moment simplu, fara jucarii, fara taguri pe FB, fara „feeling great with”, fara intreruperi sa faci poze…doar unul din acele momente care te imbogatesc spiritual si care peste ani va fi cu tine.

Va urez ca Noul An sa va aduca multa, multa sanatate si sa fie plin de astfel de momente!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns