Saptamana trecuta, am avut ocazia sa particip la un party Tupperware. Mai citisem despre produsele lor de la fetele 2.0 si am facut tot posibilul sa particip. Chiar a fost o iesire placuta pentru mine( arestata la domiciliu de Buburuza). Asa cu concursul sotului meu care ar putea fi mai punctual :), am ajuns la un party relaxat si m-am bucurat mult sa le revad pe fetele din online.

Produsele sunt inteligente si facute sa-ti usureze viata. Mi-au dat idei cum sa reusesc sa fac si eu cozonacii singura, fara Buni: lingura pentru aluat si bolul de crestere  aluat.

Au tot felul de minunatii, sunt de bune calitate si folosesc materiale de top( siliconul de la tava de briose, este folosit in chirurgie daca am inteles bine), inclusiv un desfacator de conserve care iti lasa marginile cutii netede. Astept sa ma intorc acasa sa vad ce cadouri poate face iepurasul de Paste, am ochit la promotie un set pentru copii. Detalii aici.

Inca un lucru care mi-a placut foarte mult este implicarea lor pentru promovarea Zilei Mondiale a Apei( 22 martie).

„In acest an, Tupperware va sarbatori Ziua Mondiala a Apei (22 martie) concomitent in mai multe tari din Europa, compania lansand o invitatie catre toti cei care doresc sa contribuie in aceasta zi cu un mic gest la eforturile noastre de a avea un mediu mai curat.Tupperware Romania, va organiza la sediile distribuitorilor sai autorizati din Bucuresti, Constanta, Brasov si Baia Mare o actiune de colectare a sticlelor de plastic (PET). Fiecare persoana care va aduce minim 10 sticle de plastic va primi cadou o Sticla ECO Tupperware de 500 ml, un produs excelent atat pentru adulti cat si pentru copii.

021230-TAC3278_eps_rdax_167x223

Sticla ECO este unul dintre cele mai populare si mai bine vandute produse ale companiei americane, fiind realizata dintr-un material special care nu permite transferul de particule, asigura retentie termica pentru o perioada de timp (sticla este rezistenta atat la un continut rece cat si la continut fierbinte), nu pastreaza mirosul si nu se pateaza. Recicland un ambalaj de plastic economisim energia necesara functionarii unui bec de 60W timp de 6 ore! Tupperware lanseaza provocarea de a reduce numarul de recipient tip PET utilizate pentru apa/sucul zilnic si ofera o alternative ECO.

Programul de colectare a sticlelor la distribuitorii Tupperware este urmatorul:

Brasov – 20 martie – partener Rian Consult-12.00-18.00

Constanta – 21 martie – partener MM Recycling, 9.00-18.00

Bucuresti – 22 martie – partener Rosal SA, 10.00-18.00

Sediile Distribuitorilor autorizati Tupperware vor fi deschise in aceste zile tuturor vizitatorilor si ii vor astepta pe acestia cu numeroase surprize.”

Print

Print

Print

 

0 comments on Tupperware si Ziua Mondiala a Apei( 22 martie)

Lasă un răspuns