Stiti ca imi plac foarte mult cei de la Zurli iar  pe Mirela Retegan o consider geniala!  Iata ca doamna genialaa scos si o carte cu lucruri de bun simt zic eu.

Luati de cititi, feedback-u din virtual e foarte bun.  Sigur poate educa in bine natia noastra de parinti! Sper sa ajung si eu cu timpul sa o citesc.

Mirela Retegan, creatoarea Gaşca Zurli a lansat cartea “Pledoarie pentru mami şi tati”, o carte bazată pe propria experienţă în care îi învaţă pe părinţi cum să rămână parteneri în creşterea copilului, chiar şi după divorţ.

Cartea apărută la Editura Evrika Publishing a fost lansată duminică într-o întâlnire specială cu prietenii Mirelei.

Pavel Bartos, Zoli Toth, Bianca Brad, Iuliana Marciuc, Melania Medeleanu, Olga Gudynn, Eli Lăslean, Simona Pătruleasa, Ana Maria Gheorghe, Ovidiu Komornyk, Roxana Gabor Iliescu, Cristian China Birta, Cristina Stanciulescu, Giulia, Adina Buzatu, Flavius Buzilă alaturi de alți 200 de prieteni ai Mirelei au petrecut o dupa amiaza relaxată răsfoind cartea și primind fiecare autograful autoarei.

Alice Nastase Buciuta, redactor șef la Revista Tango si Daniela Palade Teodorescu, redactor șef Revista Avantaje au introdus publicului  cartea “ Pledoarie pentru Mami si Tati”,  iar momentul special al lansării a fost cel în care Maya, fiica Mirelei Retegan a urcat pe scena pentru a spune câteva cuvinte pline de emoție

Mirela Retegan este creatoarea Gașca Zurli, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen național.

“Pledoarie pentru Mami si Tati” este disponibilă prin comandă pe siteul mireleretegan.ro și de săptămâna aceasta va ajunge în librăriile din toata Romania.”

 

O primavera frumoasa!

 

Lasă un răspuns