Dragilor,

Toate fetele din familia mea aseapta cu nerabdare specatacolul Zurli ” Tiribam, Tiribum” din  27.03. 2016. Dupa  Sarbatori, agitatia familiala si gripele-pneumonia ne-au tinut departe de orice experienta Zurli.

Printesei ii este  dor de Gasca si se exprima aproape zilnic. Nerabdarea ei creste stresul meu :). Poate si pentru ca stiu ca starea de bine pe care o avem la spectacolele lor, ne ajuta in armonia familiei….

Va recomand cu drag sa mergeti si voi! Duminica sunt 3 reprezentatii. Detalii mai jos:

„Tiribam Tiribum – este  prima producție semnată de Gașca Zurli acum 5 ani. Spectacolul este reluat în luna martie pentru toți copiii care nu au reușit să-l vadă .

Tiribam Tiribum- este formula magică pe care am învățat-o de la Zâna Bună, ea ne ajută să ne punem dorințele din tot sufletul pentru ca ele să se împlinească.

Tiribam Tiribum este confruntarea dintre bine și rău – dintre Zâna Bună – pozitivă, generoasă, optimistă și mai ales magică și Tura Vura – cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume care încurcă toate oalele și sparge borcanele.

Un show plin de cântecele: Are mamă o fetiță, Numărătoarea, Chiţ-Chiţ șoricei, Eu sunt Zâna Bună și cu multe multe întâmplări care mai de care mai amuzante.

Culoare și veselie, magie, educație prin joacă, interactivitate sunt cuvintele de ordine pentru această producție pe care Gașca Zurli o reia după 5 ani de la prima reprezentație.

În București la Teatrul de pe Lipscani – duminică, 27 martie, de la orele 11:00, 15:00 şi 18:00.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul eventim.ro, în magazinele partenere Eventim şi casieria Teatrului de pe Lipscani (program de luni până duminică între orele 12:00-22:00, telefon casierie 0734.000.236)

Toți participanții la spectacol plătesc bilet indiferent de vârstă.

Accesul în foaier se face cu aproximativ  o oră înainte de începerea spectacolului, iar accesul în sala de spectacol se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziaţi!

Persoanele care întârzie îşi pierd locurile şi vor ocupa locurile rămase libere pe margine sau în spatele sălii,  în măsura în care acestea există, pentru a nu deranja un rând întreg.

Atenţie, spectacolul este filmat!

CATEGORIA IV – 40 LEI/ bilet

CATEGORIA III – 60 LEI/ bilet

CATEGORIA II – 80 LEI/ bilet

CATEGORIA I – 100 LEI/ bilet”

Zurli-poster-tiribam-Tiribum-70x100-011.jpg

1 Comment on Gaşca Zurli – „Tiribam Tiribum”

Lasă un răspuns